Aug 25, 2011

Suvikõrvitsa guacamole





300 g suvikõrvitsat
75 g pehmet kitsejuustu (nt Chavroux)
1 väike sibul
30 g seedermänniseemneid
1 tl cayenne'i pipart (pane algul vähem, sest muidu võib sinu maitsele liiga terav olla)
soola
maisikrõpse (nachos)

Lõika pestud suvikõrvits väiksemateks tükkideks ja auruta 15 minutit. Kui sul aurutajat pole, siis võid ka väheses vees keeta. Nõruta ja jäta jahtuma.
Rösti seedermänniseemneid kuumal kuival pannil, aga ära lase kõrbema.
Koori sibul ja tükelda väiksemateks tükkideks.
Pane sibul, suvikõrvits, seedermänniseemned, kitsejuust ja cayenne pipar kaussi ning püreesta, kuni mass on ühtlane.
Maitsesta soolaga.
Serveeri suvikõrvitsa guacamolet nachode või toorete juurviljakangidega.







Allikas: "Pikkuherkkuja juhlahetkin" Sylvie Aït-Ali

2 comments:

  1. Näeb ahvatlev välja! Kui suvikõrvitsat üle jääb, proovin järele.

    ReplyDelete
  2. See toit tundub juhlahetki minu maitse jaoks ka!

    ReplyDelete